Hirdetés

Figyelj oda, nemsokára drágább lesz a Revolut használata



|

Egyes funkciók csak az ingyenes szolgáltatást használók számára változnak, de érdemes megnézni, milyen új limitekkel és díjakkal kell számolni augusztustól.

Hirdetés

Augusztus 12-től több funkció árazása illetve használati feltétele megváltozik a Revolut szolgáltatásában. Az ingyenesen is igénybe vehető, "virtuális bankhoz" köthető bankártyát sokan pont a most változó lehetőségek miatt használták, szóval nem árt az alábbiak alapján újratervezni, mit, mikor és hogyan csinálunk a Revolut számlánkon.

Hirdetés

A Portfolio.hu által közölt információkat elvileg az augusztus 12-i átállásig az összes Revolut ügyfél is megkapja a cég által küldött üzenet formájában. A fintech cég minden bizonnyal azért döntött a díjemelések és limitváltoztatások mellett, mert a koronavírus miatt erősen visszaesett a turizmus, és ezáltal a különféle pénznemek között könnyű és olcsó átjárást biztosító Revolut kártyákat is kevésbé használták, valahol tehát vissza kellhozniuk a kiesést. A következők változnak:

  • A havi ingyenes pénzváltás limitje 1,85 millió forintról 350 ezer forintra csökken, efölött 0,5 százalékos átváltási díjat csapnak az összeghez. Fontos, hogy a fizetős Revolut opciók (tehát a Premium és Metal) ügyfeleinél ez a szigorítás nem lép életbe, náluk díjmentes marad az átváltás.
  • A hétvégi napokon 0,5 százalékról 1 százalékra nő a levont jutalék.
  • Az átutalásokért egyégesen, darabonként 150 forintot számolnak fel. Jó hír viszont, hogy a belföldi, valamint eurózónán belüli utalásokra ez továbbra sem lesz érvényes.
  • Más pénznemet használó országokba 2000 forintért utalhatunk (tehát ha például forintot utalunk Brazíliába, ahol peso a fizetőeszköz). Kivétel a dollár, ha dollárt utalunk bármilyen más devizát használó országba, 1000 forint a díj.

Pozitív változások is akadnak azért: a véletlenül elindított tranzakciókat az ügyfélszolgálaton keresztül törölni tudjuk. Ami pedig nem változik, az a váltási árfolyam (ami egyelőre kifejezetten baráti), valamint a készpénzfelvételi és számlavezetési díjak összege.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.