Hirdetés

A Fitbit új fitneszkarpereccel várja a kijárási korlátozások végét



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Fitbit Charge 4, amely pontosan olyan, mint amilyennek a szivárgások leírták. Kár, hogy egyelőre nincs hová futni vele.

Hirdetés

A Fitbit a pletykáknak megfelelően frissítette a Charge szériás okoskarkötőinek kínálatát. Hivatalosan is bemutatkozott a Charge 4, amelyről már jó ideje lehetett tudni a fontosabb részleteket: első látásra az előd-modell ráncfelvarrott változata érkezett új funkciókkal megtámogatva. A legfeltűnőbb újítást a GPS jelenti, de akad más is. Például folyamatos pulzuskövetésre is alkalmas a Charge 4, illetve új mozgásformák figyelésére is képes.

Hirdetés

Ha már egyszer az utcára nem nagyon mehetünk ki, a Charge 4 azt is mutatja, hogy mennyi lépcsőt másztunk meg, de van 20 további, célokhoz kötött módja is, illetve NFC-t is kínál a biztonságos mobilfizetéshez. A Fitbit becslései szerint akár 7 napot is kibír a viselhető eszköz egy feltöltéssel. Feketében és rózsafa színben lesz elérhető, a márkára jellemző, klasszikus szíjakkal. Amerikában már most előrendelhető a Charge 4, és április 13-án indulnak a kiszállítások. Az európai startról még nincs hivatalos információ, de a Fitbit gyorsan meg szokta pörgetni a többi régiót is, tehát esélyesen nemsokára errefelé is megtaláljuk majd.

Van az újdonságból egy SE néven futó különleges kiadás is, ehhez egy extra, különleges szíj jár, 149 helyett 169 dollárért. A vásárlók számára pedig fontos adalék, hogy a koronavírusjárvány ideje alatt a Fitbit ingyen kínálja a felhasználói számára a saját appján belüli prémium tartalmakat. Kíváncsiak vagyunk, milyen mozgásformákat javasol 40 négyzetméterre...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.