Hirdetés

Fizess elő három hónapra a PC World magazinra, és értékes ajándékot kapsz!



|

A magazinokhoz járó értékes segédszoftvereket és a PC-s játékokat most egy extrával fejeljük meg.

Hirdetés

Szívesen lapozgatnál egy techlapot a kellemes árnyékban, amíg a család a strandon áztatja magát? Akkor van egy remek ajánlatunk. Elindult nyári előfizetői akciónk, melynek során a 3 hónapra szóló előfizetés 5985 forintos áráért cserébe a magazinokon felül rengeteg extra üti a markodat.

Az izgalmas technológiai tartalmakkal, tippekkel és trükkökkel vastagon megtöltött lapszámok mellé ugyanis garantáltan kapsz minden hónapban két teljes verziós szoftvert, illetve egy játékot is (azaz összesen 6 alkalmazással és 3 játékkal teheted jobbá a mindennapjaidat), emellett pedig az előfizetésed időtartama alatt a PC World online felületét reklámmentesen élvezheted. Ráadásul ebben a tikkasztó melegben még az újságoshoz sem kell leszaladnod, hisz a standmegjelenések előtt pár nappal postaládádban landol majd a magazin.

Hirdetés

Ezeken felül most különleges ajándékkal is kedveskedünk, ha az előfizetés mellett döntesz, ugyanis az akció keretein belül egy Bitdefender Internet Security kulcs is a tiéd, melynek köszönhetően egy éven keresztül biztonságban tudhatod majd a számítógépedet a legújabb fenyegetések ellen.

Ha pedig már a PC World olvasók elkötelezett táborát erősíted, de csábít ajánlatunk és szeretnél a hosszabbítás mellett dönteni, akkor sincs semmi gond, a vásárlást követően aktuális előfizetési idődet kitoljuk további 3 hónappal.

Amennyiben nyári előfizetői akciónk felkeltette érdeklődésedet, ne habozz, mert az ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.