Hirdetés

Fizetős funkcióval bővülhet a TikTok



|

Nincs mit tenni, a kapitalizmus fogaskerekei sosem állnak le.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend a TikTok, ami a tavalyi évben már több elérést generált, mint a legnépszerűbb keresőoldal, a Google. Ennek fényében nem is olyan meglepő, hogy a platform mögött álló döntéshozók szeretnék a lehető legnyereségesebbé tenni az alkalmazást, amihez, szűk körben ugyan, de folyamatosan új lehetőségeket próbálnak ki.

Hirdetés

A The Information értesülései szerint a TikTok most egy fizetős feliratkozási lehetőséget is kipróbál, amit aktiválva a tartalomkészítők egy havidíjjal nyíló kapu mögé zárhatnák a tartalmaikat. Ez persze inkább taszítaná a tartalomfogyasztókat, ezért nem minden videó lenne fizetős, csak amiket arra érdemesnek talál a készítője.

A TikTok szóvivője a Mashable megkeresésére sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta a hírt, azt azonban hozzátette, hogy folyamatosan keresik a lehetőségeket arra, hogy új értéket adjanak a közösségnek és ezzel gazdagítsák a platformon töltött élményt.

Nemrégiben a platformon elérhetővé vált az élő adás közbeni adományozás is, ami egy szuper módja a videósok támogatásának, az innen befolyt összegek fele azonban a TikTok zsebében köt ki. Mindenesetre a feliratkozás bevezetése nem hangzik rossz ötletnek, azonban azt nagyon jól kell kivitelezni, ugyanis könnyen a visszájára fordulhat a dolog és eltaszíthatja a felhasználókat a direkt pénzlehúzás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.