Hirdetés

Fizetőssé teszi a béta funkciókat a YouTube



|

A béta és a kísérleti jellegű funkciók ezentúl kizárólag a fizetős felhasználók számára lesznek elérhetőek, mégpedig a YouTube Premiumon keresztül.

Hirdetés

A Google akkor jár a legjobban, ha a YouTube Music mellett a YouTube-ot is Premium előfizetői csomaggal veszik igénybe a felhasználók. Az utóbbi időben mindent meg is tesz azért, hogy rávegye az előfizetésre az embereket: felugró üzenetekben vagy teljes oldalas hirdetésekben bátorítja őket a prémium előfizetésre, háttérbeli lejátszást, offline letöltéseket és reklámmentességet ígérve. A sok reklám mellett nagy port kavart, hogy az iOS 14-ben lekorlátozta a YouTube a kép-a-képben funkciót. 

Hirdetés

Most pedig még tovább ment a cég, innentől kezdve a béta és a kísérleti jellegű funkciókat ugyanis kizárólag a fizetős felhasználók próbálhatják ki, Premium csomaggal. Eddig bármilyen felhasználót beválaszthattak a tesztekbe, innentől kezdve ez változik, és az újdonságokat csak a Premium előfizetők nézhetik meg. Ezeket a YouTube.com/New oldalon lehet kipróbálni. 

A jelenlegi kísérleti funkciók között található például hangalapú keresés a weben, téma szerinti szűrés több nyelven, valamint az iOS főképernyőjén is lehet nézni a videókat hanggal. A tesztek mellett lejárati dátum is látható. Persze azt, aki előfizet havi 11,99 dollárért (ezt a magasnak tartott árat folyamatosan kritizálják), valószínűleg nem a béta funkciók motiválják elsősorban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.