Hirdetés

Fokozatosan eltünteti a Samsung a reklámokat a Health és a Pay applikációkból



|

Az utóbbi időben rengeteg kritika érte a vállalatot a megjelenített promóciók miatt, így a Samsung arra törekszik, hogy javítson a felhasználói élményen.

Hirdetés

A Samsung legutóbb idén augusztusban adott ki közleményt a saját mobilapplikációiban megjelenő reklámokkal kapcsolatban, amikor a vállalat képviselője kijelentette, hogy a fejlesztők elkezdik megszüntetni a Samsung Health és Samsung Pay appokban megjelenő promóciós anyagokat.

A kapcsolódó folyamatok a jelek szerint már nagyon jól haladnak, ugyanis Dél-Koreában a Health és a Pay applikáció is teljesen reklámmentes, illetve októbertől a többi régióban is jelentősen csökkenni fog a reklámok száma.

Hirdetés

A Samsung hivatalos közösségi fórumán erősítették meg, hogy október 1-jén eltávolításra került a Samsung Health applikáció bannere, amely promóciós anyagokat jelenített meg a felhasználók számára. 

Egyes beszámolók szerint a Samsung és az IBM által közösen fejlesztett időjárás-applikációból is eltűntek a reklámok, és ezt várhatóan több beépített alkalmazásban is tapasztalhatják majd a fogyasztók.

A közösségi fórumokon többen arról is beszámoltak, hogy a reklámmentes Pay applikáció jelentősen felgyorsult, mivel a betöltési és a fizetési idő is rövidebb már a megszokotthoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.