Hirdetés

Folyadékhűtéssel és hatalmas kijelzővel érkezett a Honor Note 10



|

7 hüvelykes AMOLED-kijelzőt és 5000 mAh-s akkut tartogat a Honor hatalmas okostelefonja.

Hirdetés

A phablet kifejezés már rég halott, elvégre mostanra a normál okostelefonok kijelzője is igen nagyra nőtt. Vagy mégsem? A Xiaomi után a Honor is mutatott egy olyan készüléket, ami nagyobb a szokásosnál. 

Hirdetés

A Honor Note 10 technikailag 6,95 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, de ezt gyakorlatilag 7 hüvelykesnek tekinthetjük. A panel AMOLED, 18,5:9-es képaránnyal és HDR-10-támogatással rendelkezik, 2220 x 1080-as felbontást használ. A jobb hőkezelés érdekében folyadékhűtéses megoldást használ a készülék. 

A Honor Note 10 nem csak a Huawei GPU Turbo funkciójával tudja növelni a grafikus teljesítményt, de CPU Turbo funkciót is kapott, ezeket dedikált hardvergombbal lehet engedélyezni. Értelemszerűen a CPU Turbo a processzor órajelét emeli, ami a 9-rétegű hőcsőnek hála lehetséges. Ez a folyadékhűtéssel 10 Celsius-fokot is csökkenthet a rendszer hőmérsékletén. 

A készülékbe a Kirin 970-es csúcslapka került, 6/8 GB RAM-mal és 64/128 GB tárhellyel. Van microSD-foglalat, 24 és 16 megapixeles hátsó, 13 megapixeles előlapi kamerák, 5000 mAh-s akkumulátort, USB-C port, ujjlenyomat-olvasó, fém keret, Android 8.1 rendszer és EMUI 8.2 felület. 

A Note 10 feketében és kékben rendelhető Kínában, 410 dollártól fölfelé. A nemzetközi bemutatóra és megjelenésre még várnunk kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.