Hirdetés

Folyton éber kijelzővel érkezhetnek egyes iPhone 14 modellek



|

Még mindig nem lesz elérhető az Androidoknál gyakran látható funkció minden iPhone-ban.

Hirdetés

Szinte minden modern androidos készülék esetében elérhető a lehetőség, hogy legalább az időt láthassuk a kijelzőn akkor is, ha nem aktiváljuk érintéssel, gombnyomással vagy a készülék felemelésével. Az iPhone-okból ez kimaradt, viszont az újabb Apple Watchok esetében bevezette az Apple, így feltehetően nem tartják teljes hülyeségnek.

Mark Gurman, a Bloomberg mindig jól értesült újságírója úgy hallotta, a funkció az iOS 16-tal érkezik még idén, de csak kevesen élvezhetik.

Hirdetés

Elmondása szerint csak az LTPO kijelzővel érkező, akár percenkénti frissítésre is képes modellek, tehát az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max fognak tudni információt szolgáltatni akkor is, amikor a képernyő alszik. Az Apple ezt egyébként már az iPhone 13-as szériában be akarta vezetni, de ott 60 Hz a képfrissítés minimum gyakorisága.

Az iOS 16-ot ettől függetlenül természetesen a korábbi készülékek is megkapják majd, csak ezt a funkciót nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.