Hirdetés

Fontos érdekességek szivárogtak ki a Samsung Galaxy Note 9-ről



|

Úgy néz ki, hogy tényleg nagy lesz az új modell akkumulátora. A Galaxy Note 8 forgalmazása pedig leállhat az utód megjelenése után.

Hirdetés

Immáron hivatalos, hogy a Samsung Galaxy Note 9 augusztus 9-én mutatkozik be. Ennek megfelelően a szivárgásokból is egyre több van. Ezúttal Eldar Murtazin tett közzé egy részletes beszámolót az új csúcskészülékről. 

Hirdetés

A szakértő állítólag már most eltöltött némi időt az új zászlóshajóval, és megerősítette, hogy a készülék előlapja szinte nem változik a Galaxy Note 8-hoz mérten. 

Dizájnban alapvetően csak az ujjlenyomat-olvasó jelent különbséget, amely már a kamerák alá költözött. A kamerákat tekintve ugyanazt kapjuk, mint a Galaxy S9+-nál. A teljesítmény azért nőtt, hála az új algoritmusoknak és a még jobb képstabilizációnak. Lesz AR Emoji is. 

Állítólag a Galaxy Note 9 jóval nehezebbnek érződik az elődjénél. Ez arra utal, hogy tényleg nagyobb, 4000 mAh-s akkumulátor kerülhet bele, ami sokkal jobb üzemidőt eredményezne. Az S Tollra is kitért Murtazin: tényleg Bluetooth-képes lett a stylus. 

A Galaxy Note 9-be Exynos 9810-es SoC kerül majd, 6/8 GB RAM-mal és 128/256/512 GB tárhellyel. Állítólag az új modell megjelenését követően a Galaxy Note 8 forgalmazását leállítják, és már most kizárólag a megmaradt készletek vannak forgalomban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.