Hirdetés

Fontos frissítést kaptak a Google Pixel 5 mobilok



|

A januári frissítést követően többé nem ordítanak a rendszerhangok, de a hangszórókat is tovább csiszolta a Google a Pixel 5-ön.

Hirdetés

A szakértők szerint hatalmasat dobott a Google a Pixel 5-tel: elérhető áron kínál egy olyan okostelefont, ami semmiben nem döntöget rekordokat, mégis elképesztően jó: teljesítményben, üzemidőben, kamerában, anyaghasználatban, minőségben, reszponzivitásban, támogatásban. Ezeket saját, hosszú távú tapasztalatból és napi használatból e cikk írója is megerősítheti, ahogy azt is, hogy a Pixelek sem mentesek a hibáktól. 

A Pixel 5-nél például a megjelenés óta fennállt egy hiba, amely miatt a rendszerhangok (kivéve a csengőhangokat) maximális hangerőn szólaltak meg, mindegy, hogy a hangerő milyen szintre volt állítva. Ez elég hatalmas baki, és kellemetlen például fotózáskor, képernyőkép készítésekor, főleg mások mellett. 

Hirdetés

Az is tény ugyanakkor, hogy a Google teszi közzé leghamarabb (általában) az androidos frissítéseket, és a Pixelekre jóval hamarabb jön új Android. Valamint a hibákat is javítja a Google. 

A felső, kijelző alá rejtett hangszóró például nagyon gyenge hangminőséget produkált, hiába volt jó az alsó hangszóró. Decemberben jött azonban az adaptív hangzás funkció, amivel mintha kicserélték volna a hangszórókat: ha nem hallanánk, el sem hinnénk, akkora a változás. A januári frissítésben a Google még tovább csiszolt a hangzáson, illetve végre a rendszerhangok hangerejének hibáját is javította

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.