Hirdetés

Fontos funkcióval bővült a Mozilla Firefox



|

A böngésző felhasználói biztonságosabban netezhetnek, ha kihasználják a Firefox Relay előnyeit

Hirdetés

Miközben még mindig az elfogadhatónál többen gondolják úgy, hogy őket nem érheti baj, és ezért egészen egyszerű jelszavakkal használják fiókjaikat, a böngészők fejlesztői azon dolgoznak, hogy a felhasználók minél inkább védettek legyenek. Az Apple 2022-ben vezette be a Safariba az iCloud+ előfizetéssel elérhető Private Relayt (iCloud privát átjátszó), amellyel elrejthetjük a személyazonosságunkat, a Hide My Email (E-mail-cím elrejtése) használatával pedig a felhasználóknak lehetősége van ideiglenes, "eldobható" e-mail-címek használatára is.

Hasonló funkciókkal bővíti a Mozilla a napokban a Firefox webböngészőt, a Firefox Relay segítségével az új fiókok létrehozását követően nem kell eltűrnünk a kéretlen leveleket.

Hirdetés

Amikor egy új szolgáltatásra regisztrálunk, létrehozhatunk egy eldobható e-mail címet és telefonszámot, így a cégek nem tudnak beazonosítani minket, de ezzel együtt is megkapjuk vásárlásunk számláit a valódi címünkre.

A Relay már egy ideje kiegészítőként elérhető volt, de most integrálják is. Az ingyenes változat öt kamucím létrehozását engedi, de ha fizetünk, akkor korlátlan számú e-mailt és telefonszámot kreálhatunk, névtelenül válaszolhatunk e-mailekre, és egyéb funkciókat is kapunk - a fizetős szint viszont várólistás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.