Hirdetés

Fontos részlet nyert megerősítést a Google Pixel 8 mobil kapcsán



|

Kiszivárgott fotókból következtethetünk arra, hogyan is fest majd a Google új mobilja.

Hirdetés

Miközben egyelőre mindenki a Google Pixel 7a megjelenését várja, az ipari szivárogtatók nem pihennek, és már most arról közölnek információkat jó minőségű képekkel megtámogatva, hogy milyen lehet majd a Google Pixel 8, a széria következő flagship modellje. Persze érdemes fenntartásokkal kezelni az ilyen korai híreket, de a Google általában nem tudja titokban tartani a fejlesztéseit, szóval lehet igazságalapja annak, amiről a következőkben olvasni fogtok.

Az internetre felkerült első képek tanúsága szerint a Pixel 8 nagyon hasonlít az elődjére, a Pixel 7-re, az új modellen is egy egész kamerasáv fut végig a telefon hátlapján, ahol egy fekete kapszula formájú üveg mögül figyelnek a kamerák. Miközben a forma úgy tűnik, változatlan marad, maga a készülék valamivel kisebb lehet, mivel állítólag a képernyőátmérő csökken.

Hirdetés

Egy friss fotón most egy kék szilikon tokot láthatunk, alcantara belsővel. Miközben ez egy újabb megerősítés a telefon formájával kapcsolatban, mint írtuk, ezek nem teljesen új információk. Azt eddig is tudni véltük, hogy a három kamera egy üveglap alatt kap majd helyet, jobb oldalon pedig ott a lézeres autofókusz és a LED-vaku.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.