Hirdetés

Fontos területen javította az energiahatékonyságot a Samsung Galaxy S23 széria



|

Elődeiknél okosabban bánnak a töltöttséggel a Samsung új készülékei.

Hirdetés

A Samsung már több mint két hete leleplezte a legújabb csúcstelefonjait, az Galaxy S23, az S23+ és az S23 Ultra szállítása ugyanakkor csak február 17-én kezdődik, így a gyártó továbbra is teljes gőzzel kampányol a vásárlói kedv feltüzeléséért.

Most éppen a kijelzőket szállító Samsung Display ugrott be, hogy fényezze kicsit az új zászlóshajókban dolgozó technológiát, amely a gyártó szerint jelentős előrelépést hozott a készülékek energiafogyasztásában.

Hirdetés

A napokban a Samsung Display weboldalán bukkant fel egy blogposzt, amely az S23 szériában dolgozó Dynamic AMOLED 2X megjelenítők tulajdonságaival dicsekszik. A bejegyzésben az áll, hogy a panel egy teljesen új szerves anyagot használ, amely nemcsak takarékosabbá tette ezt a fontos alkatrészt, de a fényerőn is javított.

Ha hihetünk a cégnek, az előd Galaxy S22 sorozathoz képest a friss bajnokok kijelzője 13-16%-kal kevesebb energiát igényel, az 1760 nites maximális fényerőt pedig úgy sikerült elérni, hogy az új anyagban gyorsabban és könnyebben mozognak az elektronok. Azt viszont már mi tesszük hozzá, hogy a fényerőt tekintve azért nem történt dimenzióugrás, hiszen már az S22 Ultra is 1750 nittel pörkölte a retinánkat.

Az energiafogyasztást érintő fejlődés viszont ígéretesen hangzik, így érdemes lesz elolvasni a közelgő tesztünket, amelyből kiderül, hogy miként teljesítenek a friss vasak a való életben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.