Hirdetés

Fontos területen léphet előre az Apple legdrágább okosórája



|

Körvonalazódni látszódik, hogy miben javulhat az Apple Watch Ultra 2.

Hirdetés

2022 szeptembere az Apple Watch termékcsalád történetének talán legnagyobb változását hozta el, hiszen a cupertinóiak 2015 óta először egy teljesen új dizájnt prezentáltak az Ultra néven leleplezett modell képében, amelyet kifejezetten az extrém igénybevételhez fejlesztettek ki.

Egy strapa-óra esetében szinte elvárt a robusztus külső, ezért nem csoda, hogy a 49 mm-es átmérőjű Apple Watch Ultra lényegesen nagyobb a Watch S8-nál és az olcsóbb Watch SE-nél, a várhatóan ősszel érkező következő generációval viszont mégis közelebb kerülhet hozzájuk.

Hirdetés

Nemrég a 9to5Mac szúrta ki, hogy az a kínai szivárogtató, aki korábban a sárga iPhone 14 rajtját is sikerrel megjósolta, a napokban arról írt a Weibo közösségi oldalon, hogy az Apple Watch Ultra 2 könnyebb lehet az elődjénél. A poszt sajnos nem árult el további részleteket, de az biztos, hogy a 420 ezer forintról induló kütyü esetében lenne mozgástér a fogyókúrára.

A kizárólag titán tokozással értékesített óra ugyanis 61,3 grammot nyom, míg a hozzá árban legközelebbi, 45 mm-es rozsdamentes acél Apple Watch Series 8 51,5 grammot, annak alumínium kiadása pedig mindössze 39,1 grammot. Időközben pedig már arra is meglehet a válaszunk, hogy miként hozzák össze a cupertinóiak az Ultra súlycsökkentését.

Nagyjából két hete ugyanis a Bloomberg elemzője, Mark Gurman szellőztette meg, hogy a strapamodell második generációja 3D-nyomtatott alkatrészek felhasználásával készülhet, vagyis elképzelhető, hogy ez a változtatás felelős a megspórolt grammokért. Azt persze le kell szögezni, hogy habár Gurman és a mostani jelentést szállító kínai szivárogtató is a megbízhatóbb források közé tartoznak, még mindig csak pletykákról beszélünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.