Hirdetés

Fontos újdonságot kapott Androidon a Chrome böngésző



|

Mutatjuk, mit kell tenni az új funkció bekapcsolásához.

Hirdetés

Elsőként a 9to5Google vette észre, hogy egy apró, de nagyon hasznos újdonságot kapott meg a Chrome böngészőalkalmazás, egyelőre kizárólag androidos mobileszközökön. Ha az appon belül lefuttattunk egy keresést, akkor mostantól fogva az első felkínált lehetőség megnyitása után is végtelenül egyszerűen átnavigálhatunk a többi találatra. 

Ennek érdekében egy új sáv jelent meg, közvetlenül a böngész url-tartománya alatt. Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy ez a funkció nálad is elérhető legyen.

Hirdetés

A frissen aktivált megoldás ugyanis egyelőre még csak tesztüzemmódban fut, manuálisan kell azt bekapcsolnunk. Ez végtelenül egyszerű: a chrome://flags oldalt kell megnyitni (feltétlenül androidos mobileszközről), majd a "Continuous Search Navigation" lehetőséget kell bekapcsolni. Ennyi és nem több, már készen is vagyunk.

Mindez így fest a gyakorlatban:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.