Hirdetés

Fontos újításokat hoz a Dropbox



|

Többek között mobilos sötét móddal és jelszókezelővel is frissül a Dropbox, a dokumentumszkennerből pedig külön iOS-es app lett.

Hirdetés

A Dropbox is igyekszik hozzájárulni az egyszerűbb távmunkához, méghozzá számos új funkcióval, amik eddig csak béta formában léteztek a platformján. A dokumentumszkennelő funkciót önálló appként viszik tovább, ennek a neve Dropbox Scan, és egyelőre csak iOS-re érhető el. Ez szöveget és képeket szkennel PDF dokumentumokba, majd képes az eszközre és a felhőbe menteni. Azt nem tudni, hogy Androidra mikor érkezik ez az app. 

Hirdetés

Megérkezett továbbá a sötét mód mobilra, amiről először júniusban bukkantak fel a hírek. Most végre mindenki megkapja, ugyanakkor néhány hónapba telik, mire tényleg minden felhasználónál használhatóvá válik. A jövő hónapban érkezik továbbá a Dropbox Passwords jelszókezelő a Plus és a Professional csomagok előfizetőinek, az új széf funkcióval a Plus-felhasználók pedig már jelszóval védhetik a felhős fájlokat, jövő hónaptól. 

Az idei évben érkezik még a Dropbox fájlküldő szolgáltatás is, ami felhős tárolás nélkül küld tovább fájlokat: ingyenesen 100 MB-os fájlt, előfizetőknek 100 GB-ot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.