Hirdetés

Fontos újítást hozott az iPhone 11 mobilokra az iOS 13.2



|

Elhozta a kamerát felturbózó, várva-várt Deep Fusion funkciót az új frissítés, de sajnos hazavágott sok HomePodot is.

Hirdetés

Az Apple nemrég adta ki az iOS 13.2-t (és az iPadOS 13.2-t), amely új emojikat hozott, fokozta a Siri biztonságát, és az iPhone 11 mobilokra elhozta a várva-várt Deep Fusion képfeldolgozást. 

Hirdetés

Az új rendszer összesen 60 emojival frissített, azonban a legfőbb érdekesség a Deep Fusion. Ez az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max modelleken használható.

A képfeldolgozó technológia a háttérben dolgozva javít a képminőségen, és az A13 Bionic rendszerchip segítségével dolgozza meg képpontonként a számos előre rögzített fotót, hogy a lehető legjobb végeredményt biztosítja. A végeredményben részletesebb fotókat kapunk, a képminőség kevés fény mellett is javul. 

Az iPadOS 13.2-ben minden benne van, ami az iOS 13.2-ben, leszámítva a Deep Fusiont. Több szakértő arra figyelmeztetett, hogy figyelembe véve az állandóan hibásan kiadott javításokat, jó ötlet lehet várni egy darabig a telepítéssel. Igazuk lett, ezúttal a HomePodokkal van baj. Aki frissítette a HomePodját, azok közül sokan pórul jártak, és az eszköz használhatatlanná vált. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.