Hirdetés

Forgó kamerával jönnek az ASUS ZenFone 7 mobilok



|

Július 22-én, a ROG Phone 3-mal egyszerre debütálnak majd az ASUS ZenFone 7 mobilok.

Hirdetés

Az ASUS sokakat meglepett tavaly a ZenFone 6-tal, amikor forgó kameramodult szerelt rá. A jelek szerint azonban az utód is megörökli a szokatlan kamerarendszert, a ZenFone 7 széria állítólag szintén forgó kameramodult kap. Ezúttal sima ZenFone 7 és ZenFone 7 Pro modell egyaránt érkezik, a pletykák szerint feketében és fehérben. A kamera persze idén fejlettebb lesz, és sokat már nem kell várnunk a részletekre, azok a július 22-i bemutatón derülnek majd ki - ekkor érkezik a ROG Phone 3 gamermobil is. 

Hirdetés

Mivel manapság a minél több kamera a divat, ezért állítólag a ZenFone 7 is több kamerát kap. Feltehetően ezek között lesz ultraszéles is. A motorháztető alá Snapdragon 865 lapka kerülhet, akár 16 GB RAM-mal. Az AMOLED-kijelző elvileg 90 vagy 120 Hz-es lesz, az akku pedig 5000 mAh-s lehet, és 30 wattos gyorstöltést támogathat. 

A szokatlan koncepciónak hála pedig a kijelző ezúttal is zavartalan marad, a flipes modul fordul ugyanis vissza, amikor szelfizni szeretne a felhasználó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.