Hirdetés

Forradalmi iPad jöhet jövőre



|

Az Apple az iPhone X mintájára dobná piacra az új iPadet, aminek az előlapja csupa kijelző.

Hirdetés

Bár a táblagépek piaca erős lejtőn van egy ideje, az iPadek talán kivételt jelentettek az elmúlt hónapok során. Az Apple-nek lehet, hogy sikerül felcsigázni az érdeklődést az almás táblagépek iránt, méghozzá egy új, forradalmi iPaddel. 

Hirdetés

Állítólag a cég dolgozik egy teljesen áttervezett, csúcskategóriás iPaden, aminek az előlapja csupa kijelző, közel keret nélküli. Face ID-t is támogat majd az újdonság, vagyis az iPhone X mintájára készül. Ez viszont nem OLED-kijelzőt kap, marad a hagyományos LCD-nél. A belsős források minderről a Bloombergnek beszéltek

Az új iPad elvileg 2018-ban mutatkozik be. A legutóbbi, 10,5 hüvelykes iPad Pro idén júniusban jelent meg. Az Apple több új tableten is dolgozik, ezek egyike az imént említett csúcsmodell, ami nagyjából 10,5 hüvelykes lehet. 

Ehhez modernebb Apple Pencil is lesz, jobb szoftveres támogatással. Az iPadek korábban sokat hoztak az Apple konyhájára, de a piac zsugorodása miatt egyre kisebb bevételt jelentenek. Apple-mértékkel ez 4,8 milliárd dollár volt az elmúlt 3 hónap alatt. Az Apple állítólag továbbra is a mainstream számítógépezés jövőjének tartja az iPadeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.