Hirdetés

Forradalmi újítás: a TikTok bevezette a dislike gomb használatát



|

Mostantól TikTokon lehet nemtetszésünket kifejezni videóra vagy kommentre is, de azért van egy csavar.

Hirdetés

Hamarosan az összes felhasználó számára megjelenik a TikTok legújabb funkciója, vagyis a dislike gomb, amivel értelemszerűen a nemtetszésünket fejezhetjük ki a tartalmak és a kommentek iránt. A közösségi oldal már tavasz óta tesztelte szűk körben a lehetőséget, és úgy tűnik, jól működött a dolog.

A TikTok vezetősége bízik abban, hogy a funkciónak köszönhetően könnyebbé és átláthatóbbá válik a moderáció. A dislike által ideális esetben a rendszer képes jelezni a gyűlöletkeltő, trollkodó és spam kommenteket, így azokat egyszerűbb lesz szűrni, és ezáltal normálisabb kommentszekcióban alakulhatnak ki diskurzusok.

Hirdetés

A YouTube-hoz hasonlóan azonban a TikTok sem fogja láthatóvá tenni a dislike számokat, hogy annak használatával ne lehessen visszaélni.

A dislike-ot hozó frissítés fokozatosan aktiválódik a globális piacon, a napokban az összes felhasználó számára elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.