Hirdetés

Fotókon a Nokia 9 prototípusa



|

A képek alapján dupla kamerával és előlapi ujjlenyomat-olvasóval támad majd a Nokia 9 zászlóshajó.

Hirdetés

A HMD Global eddig három Nokia okostelefonnal állt elő: a Nokia 3, a Nokia 5 és a Nokia 6 készülékekkel. Mindegyik a következő hetekben debütál a boltokban, minden piacon - a visszajelzésekből pedig kiderül majd, hogy feltámadhat-e a Nokia

Hirdetés

Lesz azonban néhány további Nokia okostelefon is még az idei évben. Állítólag a Nokia 9 lesz az idei zászlóshajó, amelyről hivatalosan gyakorlatilag semmit sem tudunk még. 

Most azonban előkerült néhány kép a Nokia 9 állítólagos prototípusáról. Egy francia online magazin egy speciális tokban jutott hozzá a prototípushoz. A tok célja az, hogy elrejtse a készülék külsejét, vagyis a bemutatóig semmilyen komoly szivárgás ne legyen. 

A látható részekből azért több dolog is kiderült. Például az, hogy dupla kamerát kap majd a Nokia 9, amely USB-C porttal és 3,5 milliméteres jackcsatlakozóval is rendelkezik. 

A specifikációkat tekintve 5,3 hüvelykes, QHD-s kijelzővel lesz dolgunk, ami alatt 4 GB RAM és 64 GB tárhely kap helyet. A Qualcomm lapkakészlet is adott, ami minden bizonnyal a Snapdragon 835-öt jelenti majd. 

Mivel van előlapi home gomb, ezért az ujjlenyomat-olvasó szinte biztos, hogy ebbe került. A prototípuson Android 7.1.1 fut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.