Hirdetés

Fotópárbaj: Pixel 3 XL vs Galaxy Note 9 vs P20 Pro



|

Belehúztak az oroszok: már kamerás összehasonlító is van az androidos csúcsmodellek részvételével.

Hirdetés

Egyelőre senki sem tudja, hogy mi történt a Google-nél, de a Pixel 3 XL-t nagyon nem sikerült titokban tartani az október 4-i bemutatóig. Az orosz oldalakon először csak fotók bukkantak fel a készülékről, majd jöttek a videók, komplett tesztek, és már kamerás összehasonlító is van az androidos csúcsmodellekkel. 

Hirdetés

A Mobile-review csapata a Pixel 3 XL-t, a Samsung Galaxy Note 9-cel és a Huawei P20 Próval eresztette össze. Az SKU-számból ítélve a Pixel 3 XL egy kiadás előtti verzió, ugyanakkor a szivárgások szerint a készüléken már Android 9 Pie rendszer és a legújabb Google Camera app fut. Állítólag ez a modell olyan közel áll a végleges kiadáshoz, amennyire csak lehetséges. 

A mintaképek alapján hiába van egyetlen hátlapi kamera a Google új zászlóshajóján, az továbbra is elképesztően jól teljesít minden körülmény mellett. A dinamikatartomány látványosan nagy, a képek élesek és élethetű színekkel dolgoznak. 

A teszt során minden képet automata módban lőttek (talán ezért és az AI miatt olyan rettentően túlszínezettek a P20 Pro fotói), tehát a Google látványos HDR+ algoritmusa is dolgozott a háttérben. 

Mivel ez jó eséllyel nem a végleges kameraszoftver a Pixel 3 XL-en, ezért kár lenne komoly következtetéseket levonni. A képek mindenesetre megtekinthetőek ide kattintva

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.