Hirdetés

Frissíteni kell a Google Chrome böngészőt egy súlyos hiba miatt



|

Újabb nulladik napi sérülékenységet találtak a Google Chrome böngészőben, ezért ajánlott telepíteni a frissítéseket.

Hirdetés

A Google újabb frissítést adott ki a Chrome böngészőjéhez, abban ugyanis két héten belül már a második nulladik napi sérülékenységet találták meg, több más, egyéb hiba mellett.

A biztonsági résekkel aktívan visszaélnek a hackerek, ezért nagyon ajánlott gondoskodni a frissítések telepítéséről. A CVE-2020-16009 sérülékenységet egyébként a Google fenyegetéseket elemző csoportja fedezte fel. 

Hirdetés

A szakértők szerint a biztonsági rések nem köthetőek az amerikai választásokhoz. További részleteket nem hoztak nyilvánosságra, nehogy a támadók kezébe újabb fegyvereket adjanak. Csak akkor adnak ki további információkat, ha a felhasználók többsége már frissített. 

A szoftverek biztonsága most minden eddiginél fontosabb, hiszen az utóbbi időben nagyon elterjedtek az álhírek, tévinformációk, a támadók pedig az összes biztonsági rést igyekeznek kihasználni az ezekhez társított adat-, pénz- és információlopásokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.