Hirdetés

Frissítésben még mindig nem hasít az Android



|

A legutóbbi statisztikák szerint egyre több a Nougatot futtató okostelefon, de még mindig a Marshmallow az úr.

Hirdetés

Már elérhetőek a legújabb statisztikák, amelyek az Android operációs rendszerek piaci részesedését mutatják. Ez azért is érdekes, mert gyakorlatilag egy hónap múlva megjelenik az Android O végleges kiadása. 

Hirdetés

Az Android Nougat végre túljutott a 10 százalékos piaci részesedésen. Az Android 7.0 és 7.1 összesen az androidos készülékek 11,5 százalékán fut, legalábbis ez volt az arány július első hetében. 

Ez 2 százalékos fejlődés a májusi 9,5 százalékhoz mérten, és értelemszerűen további növekedés várható. 

A 2015-ben megjelent Marshmallow továbbra is a legelterjedtebb Android, 31,8 százalékos részesedéssel az aktív eszközök körében. Ez alapvetően 0,6 százalékos emelkedés egy hónap alatt, ami azt jelzi, hogy még sokáig a Marshmallow marad az úr, bármennyire is hangoztatja mindenki a frissítések fontosságát. 

A Lollipop a második legelterjedtebb rendszer, az androidos modellek 30,1 százalékán van rajta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.