Hirdetés

Frissítéssel javulnak a Samsung S20 széria kamerái



|

Egy méretes javítás letöltése után még a fotók minősége is javul a Samsung S20-as készülékein.

Hirdetés

A Samsung nemrégiben kiadott egy frissítést a most csúcskategóriás, S21-es szériájú telefonjaira, melyben biztonsági javításokon túl fejlődött a Quick Share és javult a kamera teljesítménye is.

Aki esetleg attól tartott, hogy ezek a funkciók már csak a legújabb telefonokra érkeznek, megnyugodhat, a Samsung nem hagyja magára az előző generáció tulajdonosait sem.

Hirdetés

A frissítés egy kicsit több mint 600 megabájtos csomagban érkezik és elképzelhető, hogy még nem tudjátok letölteni, hiszen ahogyan az lenni szokott, most is régiónként teszi elérhetővé a szolgáltató.

Az update javít az S20, S20+ és az S20 Ultra kameráján is. Ha még nem ajánlotta fel automatikusan a letöltést a telefon, érdemes lehet manuálisan is rákeresni a beállításokban, hátha így előbb feldobja a lehetőséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.