Hirdetés

Frissítő tavaszi Windows 10 akciók



|

A tavasz már tényleg itt van a levegőben, kezd végleg búcsút inteni nekünk a téli hideg. Mindenki másképp ünnepli a tavasz közeledtét, a Keysworlds például remek akciókkal.

Hirdetés

A Keysworlds nagy tavaszi akciója remek lehetőséget biztosít arra, hogy megújítsd számítógéped operációs rendszerét, ezzel nem csak javíthatod annak teljesítményét, de biztonságosabbá is teheted azt. Érdemes tehát szétnézni a kedvezményesen megvásárolható Microsoft termékek között.

Nyilvánvaló, hogy a Windows 10 amellett, hogy a Windows operációs rendszerek legújabb verziója, a jelenlegi leggyorsabb és legbiztonságosabb alternatíva is. A Keysworlds most verhetetlen ajánlatokkal állt elő annak érdekében, hogy a lehető legjobb áron szerezhesd be a Windows 10 verziókat és más Microsoft szoftvereket.

Hirdetés

Tovább dübörög a tavaszi akciós fesztivál

A kínálatban szereplő legnépszerűbb ajánlat jelenleg a Windows 10 Professional, ami mindössze 7,4€-ba kerül, illetve a Windows 10 Home Version, amiért szintén csupán 7,4€-t kell fizetni az 50%-os Efu50 kuponkód használata után.

Szintén sokan döntenek a 2 PC-s csomagok mellett a Windows 10 Professional 32/64-Bit (2 PC) pakk például csak 18,98€-ért, a Windows 10 Home-ból pedig 24,99€-ért vehető még a 2 kulcsot tartalmazó csomag. Ezekhez ugyancsak az Efu50 kuponkód használata szükséges.

Mindezeken felül pedig érdemes figyelmet szentelni a 58,99€-s Microsoft Office 2019 Professional Plus és a 44,69€-s Microsoft Office 2016 Professional Plus ajánlatokra is.

Szoftvercsomagok párban, verhetetlen áron

Garantáltan beleszeretsz majd az alábbi ajánlatok valamelyikébe, amelyeket akár pároddal együtt is kihasználhatsz, hiszen egybecsomagolt bundle-pakkokról van szó.

További lehetőségek

Ugyancsak az Efu50 kód felhasználásával még több termékre lecsaphatsz akciós áron. Ezek listáját alább találod meg.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.