Hirdetés

Frissül a Xiaomi slágerkarkötője



|

A Huami pénzügyi igazgatója maga árulta el, hogy még idén megérkezik a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Band okoskarkötők rendre nagyon alacsony vételárral érkeznek, emiatt aztán nem meglepő, hogy igen nagy mennyiségben fogynak. A Mi Band 3 megjelenése után 17 nappal például már több mint 1 milliót leszállítottak belőle. Amikor pedig ilyen sikeres egy termék, magától értetődő, hogy jönnek az újabb modellek, új funkciókkal. Ezeket pedig rendre meg is veszik a fogyasztók. 

Hirdetés

A Xiaomi éppen ezért hamarosan kiadja a Mi Band 4-et. A Huami pénzügyi igazgatója, David Cui maga árulta el, hogy az új viselhető eszköz még az idén megérkezik. A Huami az a cég, ami a Xiaomi viselhető eszközeit kínálja - éppen ezért az igazgató az egyik leghitelesebb forrás a témában. Azt is hozzátette egyébként, hogy a Mi Band 3 népszerűsége még mindig óriási, pedig nem csökkentették az árát. Ez arra utalhat, hogy a Mi Band 4 csak több hónap múlva debütálhat. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Mi Band 4 mivel újít, de a Mi Band 3 már most is alkalmas az edzések követésére, a pulzus figyelésére, az alvás monitorozására, valamint szól, ha a viselője túl sokáig van egy helyben. Okostelefonhoz csatlakoztatva pedig a hívó nevét is kiírja, valamint képes megszakítani a hívást. Vízálló is, 50 méterig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.