Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Fujifilm Instax Mini 11



|

Dizájnban és színekben is menő lesz az új instant fényképező, amelyről most új képek bukkantak fel.

Hirdetés

Nokishita jóvoltából rengeteg kép jelent meg a közelgő Fujifilm Instax Mini 11 instant fényképezőgépről. A széria következő tagjára nem lehet panasz, nagy, dizájnban és színekben egyaránt illik az effajta kütyük világába. Az Instax Mini 9-et viszi tovább alapvetően, és azért nem a 10-est, mert azt a nevet 1998-ban már felhasználták. A rajongók valószínűleg most is elégedettek lesznek a játékos kialakítással és a nem mindennapos színekkel (lesz lila, rózsaszín és kék is a fekete és fehér mellett). 

Hirdetés

A hivatalos bemutatóra egyébként már nem kell sokat várni, február 26-án debütál a Fujifilm Instax Mini 11. A specifikációkról eddig nincs hír egyébként. 

Arra viszont lehet számítani, hogy az elődmodellhez képest több digitális funkciót kap az új. Van ráadásul szelfilencse is azoknak, akik instant szelfivel vennének le valakit a lábukról. Miközben az első Instax 1998-ben jelent meg, addig az utóbbi időben ismét nagy sláger a fényképező. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.