Hirdetés

Furcsa extrával érkeznek az ASRock első gamer monitorjai



|

Nem tudjuk, hogy van-e erre igény, de egyedi ötlet, azt meg kell hagyni.

Hirdetés

Az ASRock névről a legtöbben azonnal alaplapokra asszociálunk, a gyártó azonban kitörne ebből a skatulyából, és csippentene végre magának egy szeletet a gamer perifériák piacából is. Bár alapvetően nem ideális többjátékos címeket Wi-Fi-n keresztül játszani, ha kényszerű helyzetben nincs más megoldás, ez is működik, az ASRock pedig segíteni szeretne, hogy jobb legyen az élmény - mindezt egy gamer monitorral.

Az gyártó nemrég bemutatta az első két gamer monitorját, a The Phantom széria két tagját, a PG34WQ15R2B és a PG27FF1A-t. Kettejük közül azonban az első nagyon izgalmas, hiszen a gyártó beépített egy antennát az eszközbe, ami szerintük jelentősen jobb Wi-Fi jelet biztosít majd a használójának.

Hirdetés

A leírásban két előnyt is említenek. Egyfelől az asztalt rendezettebbé varázsolhatja, hiszen ennek köszönhetően eltűnhet a külső Wi-Fi antenna, másfelől jobb jelet is ígér, mint az általános megoldások, vagy akár a gépház hátulján található USB-be dugott, egyszerűbb segédeszközök.

Az ASRock szerint az ilyen eldugott antennák jó esetben is csak 2-3 dBi jelerősséget képesek produkálni, míg az ő megoldásuk akár 7 dBi-re is tornászhatja ezt. A gyártó egyébként hosszú távon széles választékot kíván kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb modellt.

A Wi-Fi antennával rendelkező PG34WQ15R2B egy 34 inches VA LCD monitor, 1440p-s felbontással és 550 nites maximális fényerővel. A jelentősen olcsóbb PG27FF1A egy 27 inches IPS, 1080p-s felbontással és 250 nites fényerővel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.