Hirdetés

Furcsa kijelzőt kapnak a 2018-as iPhone-ok



|

Mindhárom 2018-as iPhone képernyőjébe belelóg majd a szenzorsáv, éppen úgy, mint az iPhone X-nél.

Hirdetés

Aki csak azért nem veszi meg az Apple iPhone X-et, mert reméli, hogy a jövő évi iPhone-ok kijelzőjébe nem lóg majd bele a szenzorsáv, az jobb, ha átgondolja a terveit. 

Hirdetés

A japán Nomura forrásai szerint mindhárom 2018-as iPhone kijelzője olyan lesz, mint az idei iPhone X-é. Érdekes módon a két OLED-képernyős mellett azonban lesz egy LCD-kijelzős modell is, szintén keret nélküli kialakítással (de szenzorsávval együtt). A Face ID erről sem hiányzik majd, de csak egy kamerát kap, középkategóriásnak számít, nem lesz Force Touch-képes, a vételára pedig "kedvező" lesz, 650 és 900 euró között mozoghat. 

Az OLED-kijelzős modellek 5,8 és 6,5 hüvelykes képernyőt kaphatnak, dual-SIM-támogatással együtt. A hátsó 3D-képes kamera leghamarabb 2019-ben érkezhet. 

A Nomura szerint az "olcsó" iPhone-t a Pegatron gyártja majd, a drágábbakkat a Foxconn, amely jelenleg az iPhone X kizárólagos gyártója. 

Miközben a Nomura szerint a megrendelések még nem véglegesek, és bármi változhat, addig más japán források szerint az "olcsó" modell LCD-kijelzője 6,1 hüvelykes lesz. Állítólag azért van rá szükség, hogy az Apple ne függjön túlságosan a Samsungtól. 

Az "olcsó" iPhone eközben fém házat kap üveg helyett, mert így olcsóbb és könnyebb lesz gyártani, illetve színben is nagyobb lesz a választék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.