Hirdetés

Furcsa külsővel közelít a Huawei Mate 20



|

Szokatlan kamerasziget kerül a Mate 20 hátlapjára, a kijelzőbe belógó szenzorsáv viszont kicsi és vízcsepp alakú lesz.

Hirdetés

A Huawei sokakat meglepett azzal, hogy tripla kamerát tett a P20 Pro hátlapjára, nemrég pedig még ennél is nagyobb meglepetést ígért a Mate 20-as szériával kapcsolatban. A legtöbben négy hátlapi kamerára gondolnak. 

Hirdetés

Természetesen remek kérdés, hogy mennyit javítana a képek minőségén és a mobilfotózás élményén az, hogy egy készülék hátlapjára már négy kamera kerül. Könnyen lehet, hogy csak egy marketingtrükk lenne a húzás. 

A jelek szerint azonban egyelőre ezt nem tudjuk meg. A Huawei egyelőre marad a tripla kamerás mobiloknál, egy darab szelfikamerával. Annak ellenére, hogy a Huawei bátran vállalta a kijelzőbe belógó szenzorsávokat, a Mate 20 képernyőjébe csak egy vízcsepp alakú sziget lóg majd be. 

Az XDA-Developers nemrég számos renderelt képet tett közzé a Mate 20-ról. A jól értesült források több igazi fotót is láttak a Mate 20-ról, azonban az illetők védelme érdekében nem a fotókat tették közzé, hanem újrarajzolták a készüléket a látottak alapján. 

Ujjlenyomat-olvasó nincs a képeken, tehát az vagy a hátlapra kerül vagy a kijelzőbe lesz ágyazva. A hátlap mindenesetre üvegből lesz, és a sima Mate 20-ra jut majd jackcsatlakozó is az USB-C port mellé. A Kirin 980-as chipet 6 GB RAM, 128 GB tárhely, egy 6,3 hüvelykes AMOLED panel és egy 4200 mAh-s akkumulátor egészíti majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.