Hirdetés

Furcsa rekordot döntött a Viber



|

Ez az első üzenetküldő, amely 1 milliárd taggal rendelkező csoportokat is képes kezelni.

Hirdetés

Bár világszinten akadnak népszerűbb üzenetküldők, hazánkban a legkedveltebbek közé tartozik a Viber, amely folyamatosan igyekszik újabb és újabb fejlesztésekkel meglepetést okozni. Most pedig megérkezett a Viber Communities, amelynek hála ez a világ első üzenetküldője, amely már az 1 milliárd taggal rendelkező csoportokat is támogatja. 

Hirdetés

Azt elég nehéz lenne elhinni, hogy egy 1 milliárd tagot számláló csoport beszélgetései olvashatóak, de a funkció adott, ha valaki esetleg igényli. A közösségek tulajdonosai ráadásul pénzt is szerezhetnek, ahogyan nő a csoportjuk. 

Effajta közösséget (akár 1 milliárd tagig) bármelyik Viber-felhasználó létrehozhat, bármilyen céllal (mint utazás, fan club, gaming, stb.). 

A normál csoportokhoz képest a közösségeknél korlátlan a tagok száma (1 milliárd), egy érintéssel lehet csatlakozni, illetve van teljes csevegési előzmény és rögzített üzenetek is. Mostanra sok effajta Viber-közösség létezik, a funkció pedig Androidon és iOS-en is elérhető már. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.