Hirdetés

Fúrt kijelzőre válthat a Google Pixel 4



|

A szivárgások arra utalnak, hogy elöl-hátul dupla kamerát kapnak az új Google Pixel okostelefonok, a szelfikamerákat pedig a képernyő jobb felső sarkába rejtik.

Hirdetés

Bár a Google Pixel 3 és Pixel 3 XL sokak szerint a mobilfotózás királyai, ráadásul mindig a legújabb Android fut rajtuk, dizájnban már nem szerepelnek az élmezőnyben. A Pixel 3 XL-t konkrétan az elmúlt évek talán legcsúnyább okostelefonjának tartják. A Google igazából csak a trendeket próbálta követni, de a visszajelzések szerint nem végzett valami jó munkát. 

Hirdetés

A szivárgások alapján az idei évben megint csak trendkövető lesz a Google, és nem talál ki saját ötleteket. Egy nemrég előkerült kép alapján a Pixel 4 és Pixel 4 XL fúrt kijelzőt kaphatnak. 

A jobb felső sarokban lévő lyukba két előlapi kamera kerülne, és bár sokan ezt a megoldást is kritizálják, legalább a káva kisebb, illetve a képernyőből is kevesebb helyet vesznek el a kamerák, mint legutóbb. 

Szintén érdekes, hogy idén már a Google is beadhatja a derekát, úgy néz ki, hogy a hátlapra már két kamera kerül. Mivel a Google egyetlen szenzorral is talán a legjobbnak számít a piacon, ezért mindenki kíváncsi, hogy mire lesz képes két lencsével. Ujjlenyomat-olvasó pedig nem látható, tehát vagy a képernyőbe, vagy a bekapcsológombba építették. 

A PhoneArena pedig gyorsan készített is egy látványtervet, hogy milyen lehet a Pixel 4. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.