Hirdetés

Fúrt szelfikamerás kijelzőt kap a Huawei MatePad Pro táblagép



|

Sokak szerint nagyon hasonlít majd az Apple iPad Próra a Huawei következő prémium tablete.

Hirdetés

A pletykák szerint a Huawei következő androidos táblagépe a prémium kategóriába érkezik, támogatja majd a digitális tollat és billentyűzetes tokot is kap. Evan Blass pedig azt mondja, merőben új neve is lesz. 

Hirdetés

A Huawei állítólag végez a MediaPad névvel, az új modell a Huawei MatePad Pro lesz. A kiszivárgott képek szerint dizájnban is nagy lesz a váltás, alapvetően az Apple iPad Próra hasonlít az új tablet, de ennek még fúrt kamerája is van. 

Bár az okostelefonok piacán már több fúrt szelfikamerás megoldást is láttunk, a tabletpiacon eddig ez a kivitelezés még nem volt jellemző, a MatePad Pro ezért is lehet nagy újdonság. 

A 91Mobiles korábbi jelentése szerint a Huawei táblagép Kirin 990-es rendszerchipet, 8 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet kap majd. Természetesen a végleges specifikációk csak a hivatalos bemutatón derülnek ki, így kár lenne bármit biztosra venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.