Hirdetés

Futurisztikus és erős lesz a Samsung Odyssey G9 hajlított gaming monitor



|

A vállalat a tavaly kiadott modellt még több lehetőséggel és újabb technológiával látta el.

Hirdetés

A Samsung tavaly év elején mutatta be az Odyssey G9 hajlított gamermonitort, amely 2020 júniusától kezdődően vált elérhetővé a vásárlók számára. Idén már érkezik is a G9 felújított kiadása, amely fejlesztéséhez a Samsung a Quantum MiniLED technológiát alkalmazta, és ez leginkább a magas fényerőben játszik szerepet.

A Samsung Odyssey G9 a tavalyi modellhez hasonlóan ugyancsak 1000R hajlítású panellel készült, és a 49 hüvelyk átmérőjű monitor felbontása 5120 x 1440 pixel. Továbbra is 240 Hz-es képfrissítés és 1 ms válaszidő jellemzi, viszont a fényerő változni fog a 2020-as kiadáshoz képest.

Hirdetés

A tavalyi modellt 1000 nites fényerő jellemezte, ezúttal viszont a Quantum MiniLED-nek köszönhetően akár 2000 nites fényerőre is képes az új G9 - ez az érték viszont csak HDR tartalom megjelenítése esetén lesz elérhető.

Egyelőre nem megerősített információ, viszont vélhetően az új Odyssey G9 AMD FreeSynch Pro és NVIDIA G-SYNC támogatást is fog kapni. A monitor ára sem ismert jelenleg, a tavalyi modellből kiindulva legalább 1700 dollárba fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.