Hirdetés

Galaxy Note 8-at akar az IFA főnöke



|

A rendezvény igazgatója azt szeretné, ha a Samsung új csúcskészüléke Berlinben mutatkozna be.

Hirdetés

Egy lisszaboni sajtókonferencián Jens Heithecker, az IFA igazgatója arról beszélt, hogy az idei berlini show sokkal jobb rendezvénnyé válhatna (szeptemberben tartják meg), ha a Samsung itt mutatná be a Galaxy Note 8-at. 

Hirdetés

Ezzel arra utalt, hogy azt szeretné, ha a Samsung visszatérne az IFA-ra. Mostanában augusztusban mutatkoztak be a Galaxy Note modellek, New Yorkban. Azonban az első Galaxy Note és a Galaxy Note 4 között Berlinben tartotta a bemutatót a Samsung, rögtön az IFA előtt. 

Heithecker kitért arra is, hogy a Samsung képviseli majd magát a legnagyobb erőkkel az idei kiállításon. Természetesen egyelőre nem tudni, hogy ez a Galaxy Note 8 miatt van így, vagy pedig annyira sok okostévét és mosógépet látunk majd a kiállításon. 

Mit tudhat a Galaxy Note 8? Az eddigi szivárgások alapján egy óriási Galaxy S8 lesz, a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval, dupla hátsó kamerával és talán 4K-s kijelzővel. Az persze biztos, hogy a megjelenésekor minden idők legjobbja lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.