Hirdetés

Galaxy Note 9-cel a kezében fotózták le a Samsung vezérét



|

Nyilvános helyen szúrták ki a Samsung ügyvezetőjét, amint a következő zászlóshajót tartja a kezében.

Hirdetés

Nagyjából három hét maradt a Galaxy Note 9 bemutatójáig, azonban a Samsung ügyvezetőjét nyilvános helyen már most lefotózták a készülékkel. A fotó bizonyítékot jelent az eddigi pletykákra és a legnagyobb dizájnmódosításra. 

Hirdetés

Bár a kép nem árul el túl sokat az okostelefonról, a DJ Koh kezében lévő készüléken olyan tok van, amely megerősíti, hogy az ujjlenyomat-olvasó valóban máshová költözött. Konkrétan a horizontális kamerarendszer alá. 

A szenzor áthelyezése mellett sok különbség nem lesz a Galaxy Note 8-hoz mérten, de azért a képernyőt körbeölelő keret persze még vékonyabb lesz. A kibővített színválaszték ugyanakkor érdekes kombinációkat ígér: a kék Galaxy Note 9-hez például arany színű S Toll járhat. 

A kijelző alatt Exynos 9810-es csúcslapka kap majd helyet, 6/8 GB RAM-mal és 64/256 GB tárhellyel. Az Android Oreón persze Samsung Experience felület fut majd. Mivel a kamera maradt horizontális, ezért az akku kapacitása 4000 mAh-ra nő. 

A készülék előrendelései augusztus közepén kezdődnek, a szállítások 24-én. A Galaxy Note 9 vételára egy hajszállal 1000 euró alatt marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.