Hirdetés

Takaríts meg! - kéri a Galaxy S8



|

A Samsung új csúcskészülékei emlékeztetik a felhasználót, hogy törölje meg a kamera lencséjét.

Hirdetés

Van, aki gyakran tisztogatja a telefonját, van akinek ez kevésbé szokása. Az viszont biztos, hogy a mobilfotós tippek között gyakran találkozunk azzal, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy időnként takarítsuk meg a kamera lencséjét (vagy az azt borító védőüveget). 

Hirdetés

A tiszta lencse ugyanis tiszta képet eredményez, ebben nincs semmi bonyolult. A maszatos és zsíros azonban akár nem várt meglepetésekhez is vezethet. 

Sajnos az okostelefonok mindennapos használata során ez gyakran előfordulhat - a gyártók az ujjlenyomatok ellen oleophobic bevonattal próbálnak küzdeni, több-kevesebb sikerrel. 

A Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ készülékeken ez a probléma mindennél gyakoribb lesz, ugyanis az ujjlenyomat-olvasó meglehetősen szerencsétlen helyre, a kamera mellé került. 

A Samsung ezért a kezelőfelületet úgy alkotta meg, hogy az alkalmanként automatikusan emlékezteti a felhasználót: törölje meg a kamera lencséjét. A Samsung valószínűleg tudta, hogy sokan akartuk ellenére is rossz helyen tapizzák majd a hátlapot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.