Hirdetés

Galaxy S9-árban jön az HTC U12+



|

Négy színben lesz elérhető az HTC következő zászlóshajója, ami elvileg május 23-án mutatkozik be, és június 1-től lesz kapható, nagyjából Galaxy S9-áron.

Hirdetés

Az HTC U12+ a gyártó idei egyetlen zászlóshajója lesz, és ha minden jól megy, még ebben a hónapban bemutatkozik, pontosan május 23-án. Addig is elkerülhetetlenek az újabb szivárgások.

Hirdetés

Roland Quandt forrásai szerint (amik a múltban meglehetősen pontosnak bizonyultak) az HTC U12+ Európában négy színben lesz elérhető. A fekete, a lila és a piros modell mellett lesz egy áttetsző változat is. Hasonló volt már az HTC U11+-ból is tavaly novemberben. Ennél a változatnál a hátlap félig átlátszó.

A jelentések szerint az HTC U12+ nem lesz olcsó - ez persze nem meglepő, hiszen a gyártó eddigi egyetlen zászlóshajója sem volt az. Úgy hírlik, hogy a készülék nagyjából Galaxy S9-árban lesz vihető. A gyártó a hazai piacán nagyjából 769 és 835 dollárnak megfelelő összegekért kínálja majd a 64 és a 128 GB-os modelleket.

A készülék 6 hüvelykes, közel keret nélküli kijelzője alatt Snapdragon 845-ös lapka, 6 GB RAM és egy 3500 mAh-s akku kap mad helyet. A megjelenést június 1-re pletykálják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.