Hirdetés

Galaxy S9-be való kameraszenzorokat villantott a Samsung



|

12 és 24 megapixeles ISOCELL szenzorokkal újított a Samsung.

Hirdetés

A Samsung bemutatott két új kameraszenzort, amelyek bármelyike bekerülhet a következő évi zászlóshajókba, például a Galaxy S9-be és a Galaxy S9+-ba. 

Hirdetés

A Dual Pixel ISOCELL Fast 2L9 a szokásos 12 megapixeles felbontásra építkezik, azonban 1,4 mikrométeres képpontok helyett 1,28 mikrométereseket használ. Elvileg az új kamera egy síkban lehet a készülék hátlapjával, de az sem kizárt, hogy több hely jut a második szenzornak a dupla kamerás konfigurációban. Az új szenzor egyik nagy érdekessége, hogy nem csak megtartja a Samsung Dual Pixel technológiáját az elképesztően gyors és pontos fókuszáláshoz, hanem önmagában, másodlagos kamera nélkül is képes lesz a bokeh effekt használatára, éppen mint a Pixel 2 vagy a Pixel 2 XL. 

A másik újdonság az ISOCELL Slim 2X7 szenzor, amely 24 megapixeles, 0,9 mikrométeres képpontokkal. A piacon ez az első 1 mikrométer alatti szenzor, azonban mielőtt azt hinnénk, hogy a képpontoknak emiatt kevesebb fény jut, a Samsung felhívta a figyelmet a technológiai áttörésekre, amelyeknek hála például kevesebb zaj látható majd a képen. 

Ez a szenzor is elfér a lapos okostelefonokban, de akár a fenti, 12 megapixeles megoldást is kiegészítheti - a kettő együtt kisebb helyen elfér, mint a Galaxy Note 8-ban használt duó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.