Hirdetés

Gamermobillal és gamerszolgáltatással készül a Samsung



|

A PlayGalaxy Link mobilos játékszolgáltatást külön gamertelefonnal kísérheti a Samsung, amely nem szeretne kimaradni a mobilos játékvilágból.

Hirdetés

Hamarosan a középkategóriás PC-k számára is fenyegetést jelenthetnek az egyre erősebb mobilos SoC-k, ráadásul okostelefonon játszani is egyre felkapottabb dolog, ugyanis a mobilos játékipar egyre nagyobb tempóban növekszik. 

Hirdetés

A Diablo Immortal bejelentésével még a Blizzard is elismerte a mobilos gaming jelentőségét, a Google pedig PC-szintű játékokat visz mobilokra a Stadia streamingplatformjával. Az Apple eközben az Arcade online játékszolgáltatásán dolgozik, ami még idén elstartol. Mindezek után nem túl meglepő, hogy a Samsung sem szeretne kimaradni, és egy hasonló játékszolgáltatáson dolgozik. 

A LetsGoDigital arra hívta fel a figyelmet, hogy a Samsung Amerikában és Európában is levédette a GalaxyPlay Link szolgáltatást, amely a leírás szerint letölthető játékszoftvereket kínálna, valamint online AR-játékokat, játékszolgáltatásokat, online bajnokságot, stb... A finn Hatch és a Samsung Dél-Koreában az 5G-s hálózatokon már kínálnak egy felhőalapú játékszolgáltatást, ezúttal viszont az amerikai és az európai régiók jelentik a célt. 

Az új szolgáltatással egyszerre állítólag egy gamermobilt is piacra dobni a Samsung. A LetsGoDigital szerint ez a Galaxy A90 lehet, amely már fel is bukkant az Asphalt 9: Legends kompatibilitási listájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.