Hirdetés

Gamerperifériákkal bővült a PC World előfizetői akció Gold csomagja



|

Kimondottan játékosoknak szánt termékekkel gyarapodott az előfizetés mellé választható ajándékok listája.

Hirdetés

Mostanra már minden valószínűség szerint értesültetek arról, hogy elindult a PC World év végi előfizetői akciója, de ha netán mégsem, akkor egy gyorstalpaló keretében felzárkóztatjuk a későn érkezőket.

Három csomagajánlattal is készültünk a számotokra: az Alapcsomag előnyei közül a kedvező árfekvést és a házhoz szállítás kényelmét érdemes kiemelni; a Prémium csomag vonzerejét a melléadott Microsoft Office 2016 örök licencnek, az egy éves Bitdefender licencnek és a 10 értékes szoftverből álló válogatásnak köszönheti; a Gold csomag mindezeket tartalmazza, de jár még hozzá két nagyszerű steames játék, valamint egy-egy szabadon választható hardver(szett).

Hirdetés

Utóbbiak körét bővítettük most a White Shark két termékével, amelyek elválaszthatatlan párost alkotnak, ezért együtt adjuk a Gold előfizetés mellé, nem pedig külön-külön. A GH-2040 Serval headset tervezői a csicsás külsőségek helyett a megbízhatóságot helyezték előtérbe, a GM-3001 Cyrus rágcsálóról ugyan nem maradt le a választható színű LED-világítás, de ennél jóval fontosabb a kényelmes fogást biztosító kialakítás, és hogy az egérgombok kapcsolóit ötmillió kattintásra hitelesítették.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.