Hirdetés

Brutális ajándékokkal vár a GameStar 2018-as előfozetési akciója



|

Ha egyben megrendeled testvérlapunk jövő évi lapszámait, gamer kiegészítőket, kedvezményes játékot, vagy akár VR-szemüveget is kaphatsz.

Hirdetés

Egyrészt GameStar-t olvasni jó. Például azért, mert abban is a PC World szolgáltatja a hardveres-szoftveres szakértői alapokat, másrészt pedig azért, mert bármennyire is az Excel, Word, könyvelőprogramok, tervezőszoftverek és egyéb munka-appok rabolják el a számítógépünk nappali idejét, az igazi akkor is a játék. No, és ehhez most mondunk még jobb híreket.

Hirdetés

Eddig is éltek már kellemes ajánlatok az előfizetéshez, például egy PlayStation Plushoz kapcsolódó csomag, most kifejezetten durva akciót hoztak össze a fiúk. Négy különféle kategóriát alakítottak ki, és teljesen az olvasókra bízzák, ebből melyiket választják, attól függően, milyen extrára vágynak a 12 lapszám mellé (amikhez már eleve jár ugyebár 12 steames játék, valamint a GameStar Plus ajándékai). A jelenlegi ajánlatok a következők:

Prémium I. - 27 990 Ft

Már a legkedvezőbb árú csomagunkban is szerepelnek játékok és hardverek egyaránt. Aki emellett dönt, egy Trust Fero bluetooth hangszórót (amihez egyébként jack kábellel is lehet bármilyen eszközt csatlakoztatni, de pendrive-okat és sd kártyákat is támogat), egy uRage Exodus Macro gamer billentyűzetet, vagy egy uRage Vibra Gaming fejhallgatót választhat a hardveres kínálatból. Akit a játékok jobban motiválnak, a Dishonored: Death of the Outsider, a Tekken 7, a For Honor és a Resident Evil VII közül döntheti el, melyikre vágyik a legjobban.

Prémium II. - 30 990 Ft

Egy szintel feljebb a dolog még izgalmasabbá válik. A Prémium II. csomagban egy Trust Exos Plus okostelefonnal használható VR szemüveg, valamint egy uRage Ess gamer hátizsák található, játékok terén pedig a Total War: Warhammer 2, a The Evil Within 2, a Wolfenstein II: The New Colossus, a Warhammer 40,000: Dawn of War III és a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands szerepel a választékban.

Prémium III. - 34 990 Ft

Ha szeretnétek gyorsabbá vagy csendesebbé tenni PC-teket, a Prémium III. csomag felé érdemes kacsintgatni. Ebben egy KingDian 120 GB-os SSD, egy Noctua NH-U12S 120mm hűtő is megtalálható, de ha szeretnétek egy stílusos hátizsákot, javasoljuk a Thule EnRoute 18L-t. Persze játékok ide is jutottak: az Assassin's Creed: Origins, a Pro Evolution Soccer 2018, a Middle-earth: Shadow of War, valamint a DiRT 4 egyikét szerezhetitek meg kedvezménnyel.

Prémium IV. - 37 990 Ft

A Prémium IV. csomag különlegessége, hogy itt nincs választható hardver, viszont minden előfizetőnek, a dobozos, PC-s játékon felül jár egy Skullcandy Jib bluetooth fülhallgató! A játékkínálatban szerepelnek friss és megjelenés előtt álló címek is: a South Park: The Fractured but Whole, a Destiny 2 és a Call of Duty: WWII mellett a jövő év megjelenő The Crew 2-t vagy a Far Cry 5-öt is behúzhatjátok!

Figyeljétek a következő hetekben a GameStar Online-t, ahogy bővül a kínálat, írni fogunk róla!

Jogi és terjesztési információk

Az akcióról bővebben a gamestar.hu/elofizetes oldalon találsz információt. A prémium csomagok megrendelhetők a shop.gamestar.hu oldalon.

Ajánlatunk folyamatosan bővül, a készlet erejéig, de legkésőbb 2017. december 31-ig tart, és minden olyan régi és új előfizetőre vonatkozik, aki az előfizetői csomag típusától függően 37 990, 34 990, 30 990, 27 990 forintos áron előfizet a GameStar magazinra a Project029 Media & Communications Kft.-nél. A prémium csomagokhoz választott terméket megrendeléskor a shop.gamestar.hu oldalon adhatod meg. Ha karácsonyig szeretnéd megkapni az ajándékot, akkor az előfizetést november 30-ig fizesd be! Ha az általad választott játékszoftver már megjelent, azt futárszolgálattal juttatjuk el címedre az előfizetési díj jóváírása után. Amennyiben még nem jelent meg a játék, a hivatalos magyarországi megjelenés után küldjük. A Prémium IV csomag megrendelése esetében a garantált ajándékot és a választott dobozos játékot egy csomagban, a játék hivatalos magyarországi megjelenése után küldjük ki. Az akció időtartama alatt is érvényesek normál előfizetési áraink, azaz ajándék nélkül is előfizethető a magazin 19 020 forintért.

Az akcióval kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail-címen. Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel, más akcióval nem vonható össze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.