Hirdetés

Garantáltan nem fogsz unatkozni, ha letöltöd ezt a böngészőt



|

A kaszinók világából merít ihletet a Web Roulette!

Hirdetés

Az ideális webböngésző kapcsán számos kritériumot felírhatunk a kívánságlistánkra a gyorsaságtól az áttekinthetőségen át a produktivitást segítő funkcióig, a meglepetés-faktort viszont valószínűleg senki sem válogatná be a követelmények közé.

Épp ezért érdekes az Impendig által kifejlesztett Web Roulette! mobilos böngésző koncepciója, amelyről a felhasználó sosem tudhatja biztosan, hogy a végtelen világháló mely szegletébe fogja sodorni.

 

Hirdetés

A májusban megjelent alkalmazás az Impending nevű cég terméke, akik korábban egy játékkal (Here Kitty!) és az egész népszerűnek bizonyult Clear Todos produktivitási appal bizonyítottak. Ezekhez képest kissé váratlan fordulat a webböngészős műfaj, de a Web Roulette! a témájánál fogva is méltó az efféle csavarokhoz.

Az alkalmazás első elindításakor egy hosszú lista fogadja a felhasználót, amelyről különböző weboldalakat vihetünk fel a kedvenceink listájára, akár a saját szakállunkra is bővítve azt. Innentől kezdve pedig egy lapozós felületen találjuk magunkat, ahol randomizálva követik egymást a kedvencek között rögzített honlapok, mintha csak a TikTokot pörgetnénk. Az igazi attrakció azonban a telefon megrázásakor következik: ilyenkor egy rulette-szerű animációt kapunk, a program pedig "kipörget" nekünk egy meglepetésszerű weboldalt az internetről.

A Web Roulette!-ben tehát egyáltalán nincs hagyományos keresősáv, a kezelőfelület csupán a kedvenceink listájából, valamint egy kedvelés- és egy megosztás gombból áll. A praktikumot tekintve  tehát vannak hiányosságok, ez a böngésző viszont nem a munkához ajánlott, hanem az unalmas percek feldobására, ebbéli minőségében pedig kiválóan megidézi azt az érzést, amikor gyermekként először találkoztunk az internettel, kapkodva a fejünket az ezernyi új élmény között.

Az egyetlen szépséghiba, hogy jelenleg csak az iOS-es tábor kapcsolódhat be a mókába, akik ide kattintva telepíthetik az ingyenes alkalmazást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.