Hirdetés

Egyetlen gombnyomásra töröl minden adatot a Garmin új okosórája



|

Itt a Garmin Tactix Delta nevű okosóra, amely bár 899 dollárba kerül, de nagyon ügyel az adatok biztonságára.

Hirdetés

A Garmin újabb okosórával bővítette a viselhető eszközeinek a kínálatát. Ez lett a Tactix Delta, amely nem csak ütésálló, a katonai szabványoknak is megfelel. Amellett, hogy az 1,4 hüvelykes kijelző miatt igen nagynak számít, még az üzemidőt is előre megjósolja annak függvényében, milyen funkciókat használunk. A lopakodó módjában pedig letiltja az információk rögzítését és megosztását, sőt, van egy biztonsági kapcsolója is, amivel minden adatot töröl magáról. 

Hirdetés

Ezek a funkciók külön, de már elérhetőek voltak az Instinct Tactial Edition és a Marq Commander keretében. A Garmin úgy gondolta, most tovább fokozza a biztonságot, hiszen katonai környezetben például különösen nagy biztonsági kockázat lehet a GPS-követés. 

Az óra egyébként sem mindennapi, ugyanis rendelkezik ejtőernyős móddal, a GPS-rendszer pedig két koordinátarendszert is tud egyszerre mutatni. Persze fér rá azért zene is, van mobilfizetés, mobilos értesítések. Az üzemidő 21 nap, de takarékos módban 80 napra is növelhető ezen a 899 dolláros órán. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.