Hirdetés

Akár 55 százalék kedvezményt ad az 5 éves Gearbest



|

Ötödik születésnapját ünnepli a népszerű kínai webáruház, mégis a vevők kapnak ajándékot egy csomó akció formájában.

Hirdetés

A Gearbest sokak számára jelentett már jóféle alternatívát, amikor valamilyen műszaki cikket megfizethetőbb áron szerettek volna beszerezni. A kínai webáruház márciusban az ötödik születésnapját ünnepli, ezért most az egyébként is jóféle árak mellé különféle akciókat kínál, ráadásul minden az ötös szám bűvöletében telik: aki 55,55 dollár fölött vásárol, a végösszegből 55 százalék kedvezményt kap.

Hirdetés

Aki most látogatja meg a Gearbest szülinapi oldalát, a megszokott termékkategóriák és kereső helyett valami olyasmit lát majd, mintha egy ajándéksorsolásra tévedt volna. A fent említett, már önmagában is hihetetlen 55 százalékos akció mellett ugyanis különféle termékkategóriákra 5-10 százalékos kuponokat lehet bezsebelni, de találhatunk értékes termékeket rejtő zsákbamacskát, 88 dolláros vásárlás fölötti azonnali 10 dolláros visszatérítést, vagy épp olyan ajánlatokat, ahol két ugyanolyan termék vásárlása esetén a második ingyen van.

A termékek között ugyanúgy megtalálhatjuk az okosotthonokba szánt eszközöket, játékokat, rollereket vagy 3D nyomtatókat, minőségi okostelefonokat, számítástechnikai alkatrészeket és viselhető eszközöket is. A folyamatosan változó akciós termékkategóriák mellett pedig villámakciók is felbukkannak, ahol meghatározott időpontig akár 30 százalékkal olcsóbban csaphatunk le például mobilokra, laptopokra és egyéb tech-eszközökre.

Külön akció vonatkozik március 28-ig tévés boxokra és tabletekre, itt szintén 55 százalékos engedményeket találunk. Emeljünk is ki néhányat! Az Alfawise A8X Android 9.0 3D TV BOX kuponos ára mindössze 34,99 dollár, a még nagyobb tudású, hangvezérléssel ellátott Beelink GT1 pedig 79,99 dollárért kaparintható meg. Érdemes még végigböngészni a kínálatot, hiszen ott az olcsóbb Alfawise A8 Pro 2.4G + 5G Wifi Magic Android TV Box 29,99-ért, de van három kuponkódos akció is. Ezek közül az X96 mini TV Box a GBCZHUSK44 kóddal 30,99-ért, az EACHLINK H6 Mini TV Box a GBHUSTV2 kód használatával 35,99-ért, a39,99 dollárba kerülő Tanix TX6-A pedig a GBCNTX6-A kód megadásával 39,99 dollárért lehet a miénk.

Még olyan apróságok is belekerültek a partiba, mint a szülinapi Gearbest szatyor és szintén szülinapi Gearbest férfi póló. További, mini-árú szülinapi termékeket itt lehet böngészgetni.

Szóval érdemes elmazsolázgatni a Gearbest szülinapi aloldalán, hiszen eleve egy csomó jó vételt találhatunk, és a jóárasított termékek kifizetésekor 55,55 dolláros vételár fölött jár az 55 százalékos kedvezmény is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.