Hirdetés

Szeretnél valami okos cuccot jó áron karácsonyra?



|

Okostelefon, okosóra, lámpa vagy drón - még nem késő rendelni. Mutatjuk, mit érdemes!

Hirdetés

Észrevettétek, hogy már két hét sincs hátra az ünnepekig? Ha nem, most szólunk, de nyugi, nem kell kapkodni.

Hirdetés

Itthon is vannak most, a nagy karácsonyi hajrában szuper akciók, de érdemes külföldi áruházak kínálatában is szétnézni, mert lehet, hogy valamihez még szállítási költséggel is olcsóbban juthatunk hozzá, mintha egy hazai boltban vennénk. Az európai infrastruktúra már kész arra, hogy a szállítócégek napokon belül, biztonságosan eljuttathassák a megrendelt termékeket egyik országból a másikba, úgyhogy aki még nem szerezte be az ajándékokat, nem késett el a rendeléssel. Persze fontos, hogy megbízható, népszerű áruházakban nézelődjünk; mi most a Gearbest kínálatában merültünk el, és mutatunk pár terméket, amik egyrészt kiválók karácsonyi ajándéknak, másrészt az áruk is korrekt. Mivel a cégnek számos raktára van Európában, biztos, hogy nem kell heteket várni a rendelések érkezésére.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Az okostelefon eléggé adja magát, ha karácsonyi ajándékról van szó. A Redmi Note 6 Pro egy 6,26 hüvelykes phablet, 1.8GHz-es Snapdragon 636 nyolcmagos processzorral, 3GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. Elől (2.0 MP + 20.0 MP) és hátul (12.0 MP és 5.0 MP) is két-két kamera található rajta, akár magunkat, akár mást fotózunk, gyönyörű lesz a kép alacsony fényviszonyok mellett is.

Xiaomi Mijia MJCTD01YL Wi-Fi-s éjjeli lámpa

Nem a "leggeekebb" cucc, de hálószobában, gyerekszobában kimondottan hasznos lehet a Xiaomi éjjeli lámpája, mely 16 millió színben képes világítani, több különböző fényerővel. Érintéssel irányítható, állítható, és tartozik hozzá egy iOS-es és androidos alkalmazás is, amivel részletesen programozhatjuk, időzíthetjük.

Yeelight YLXD01YL Smart LED fali lámpa

Ha már világítás: a Yeelight lámpa szintén sokat tud, de erősen ajánlott a falra vagy a plafonra szerelni (pillanatok alatt felpattintható). Ugyan csak fehéren világít, de azt különböző erősséggel képes, és irányítható okoseszközökről, ráadásul ha Mi Banddel együtt használjuk, felismeri, mikor alszunk el, és automatikusan lekapcsol. Kompatibilis az IFTTT appal is, illetve irányítható Alexával és Google Home-mal. Az már csak apró extra, hogy taszítja a port.

Xiaomi Amazfit Stratos / Pace 2 okosóra

Az okosórák rég nem csak azért jók, mert változtathatjuk rajtuk a számlap kinézetét (de egyébként nyilván ezért is). Az Amazfit Stratos alvást és szívverést is figyel, napokig nem merül le, beépített GPS-szel érkezik, és természetesen képes kommunikálni iOS-es és androidos eszközökkel is. Nem utolsósorban 50 méterig vízálló, úszni is lehet vele.

Xiaomi Mijia Mini 4K 30 fps akciókamera

Akciókamerát nem kell sűrűn cserélni, de akinek még nincs, jól jár, ha beszerez egyet a síszezon előtt. A Xiaomi kamerájával 4K-s felbontás mellett 30 fps-sel rögzíthetünk, lencséje 145 fokos szögben lát, támogatja a timelapse-et és a lassított felvételt, illetve fotózni is tud. 2.4 hüvelykes érintőkijelzőjének hála könnyen kezelhető, 99 grammos tömege miatt pehelykönnyű, és egy töltéssel 120 percig bírja ébren.

TIANQU VISUO XS809S Wi-Fi-s, kamerás drón

Ha a testkamerás felvételeket mondjuk külsőkkel is kombinálnád, érdemes lehet egy drón beszerzésén is elgondolkodni (amit célszerűen nem az épp síelő irányít, megelőzve a nagyon kellemetlen baleseteket, bár néha abból is egész jó anyag lehet). A TIANQU VISUO drón szuperül harcol a széllel, nagy a hatótávolsága, könnyen kezelhető, és Wi-Fi-n keresztül élő képet ad. Egy gombnyomással visszahívhatjuk. Egy töltéssel 18-20 percig marad a levegőben.

Fontos még, hogy megnézzük, melyik raktárból küldik majd a cuccokat. A HK Hong-Kongot, a CN-099 Kínát jelöli, de az összes többi valahol Európában található. A fenti termékeknél például a Fast-08 (Lengyelország), a Fast-23 (Csehország), a Fast-29 (Spanyolország) szerepelnek - ha ezeket jelöljük meg, biztos, hogy gyorsan megérkezik a rendelés, és nem akad fenn ellenőrzéseken. Nézzetek körül a kínálatban, és írjátok meg, ha valami érdekeset láttatok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.