Hirdetés

Gigantikus akkumulátor kerül a Samsung Galaxy Tab S4-be



|

Kiszivárogtak a Samsung következő csúcstáblájának a specifikációi - ezek alapján hatalmas lesz a Galaxy Tab S4 akkumulátora.

Hirdetés

Egy ideje folyamatosak a szivárgások a Samsung közelgő Galaxy Tab S4 táblagépéről, amely minden bizonnyal a berlini IFA kiállításon mutatkozik be hivatalosan. Sokak szerint ez lesz az egyetlen megfelelő válasz az Apple iPad-uralmára. 

Hirdetés

A SamMobile most hozzájutott a specifikációk teljes listájához, tehát mostanra szinte mindent tudunk az új táblagépről. 

A Galaxy Tab S4-be Snapdragon 835-ös chip kerül, 4 GB LPDDR4X memóriával és 64 GB tárhellyel. A 16:10-es képaránnyal rendelkező Super AMOLED kijelző 2560 x 1600-as felbontást használ. A hátlapra egy 13, az előlapra 8 megapixeles kamera kerül, és elvileg íriszszkenner is lesz. 

A legnagyobb érdekességet a gigantikus, 7300 mAh-s akkumulátor jelenti. Ez lesz a széria történetében a legnagyobb: a Galaxy Tab S3-ba 6000 mAh-s, a Tab S2-be 5870 mAh-s került. A hangszórókat az AKG finomhangolta, és adott lesz a DeX-támogatás, az USB-C, a Bluetooth 5.0 és a GPS is. A táblagépen Android 8.1 Oreo rendszer fut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.