Hirdetés

Gigantikus powerbanket villantott a Xiaomi



|

30 000 mAh kapacitású a Xiaomi Mi Power Bank 3, mégis olcsóbb 25 dollárnál ez a nem mindennapos energiabank.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy egy hatalmas kapacitású powerbankkel készül a Xiaomi, és menetrend szerint be is mutatta ezt a kiegészítőt a kínai gyártó. A Mi Power Bank 3 a közvetlen utódja a Mi Power Bank 2i-nek, és a várakozásoknak megfelelően tényleg 30 000 mAh-s kapacitással rendelkezik. Ez gigantikusnak számít, és elméletben elég a Microsoft Surface Go 26,12 Wh-s akkujának feltankolására is, többször is.

Hirdetés

Ugyancsak többször megbirkózik egy Samsung Galaxy S20 Ultra 5000 mAh-s energiaforrásával. A Mi Power Bank 3 három kimeneti portot kapott: két USB-A-t és egy USB-C-t. Mindhárom támogatja a 18 wattos gyorstöltést. Akad egy USB-C és egy microUSB bemeneti port is, az előbbi 24 wattos gyorstöltést enged, így a powerbank 7,5 óra alatt tud teljesen feltölteni. Egy 18 wattos töltővel pedig 10 óra alatt. 

A kisebb eszközök töltéséhez külön módot is kapott, így fülhallgatók, okoskarkötők, kontrollerek is tölthetőek az eszközzel. A legjobb pedig az, hogy mindössze 25 dollárnak megfelelő összegért vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.