Hirdetés

Gigantikus toll formába öntötték az új csodamobilt



|

A Zanco S-Pen egy mindenes eszköz és mobil azoknak, akik nem akarnak okostelefont használni.

Hirdetés

Az okostelefon-függőség komoly és veszélyes dolog, de a mobilok persze nem zárhatóak ki az életünkből. Egyesek szerint a kagylómobilok menthetik meg a fiatalságot, de a Zanco nevű cégnek más ötlete van. Okostelefon helyett mindenes tollat kínál a cég, ami egyben mobil is. 

Hirdetés

A Zanco elindította a világ legvékonyabb mobiltelefonjának, az S-Pennek a Kickstarter-projektjét. Igazából nem tollról van szó, hanem egy gigantikus érintőtollról, ami egyben mobiltelefon is. A nanoSIM foglalatnak hála így mellőzhető az okostelefon. 

A számgombok mellett gyorsgombokat és navigációs padot is kapunk, van mikrofon, hangszórók, előlapi és hátlapi kamera, FM-rádió, lézeres pointer. 

Az 1 hüvelykes TFT-kijelző kiírja a szükséges információkat, de alig fogyaszt. Emiatt a 400 mAh-s akku 6 napos üzemidőt garantál. Háttérben futó appoktól és állandó értesítésektől nem kell tartanunk. 

Bár a mobilfotózás királya nem lesz az S-Pen, kiegészítőnek azért érdekes. Méghozzá nagyon: több mint ötszörösen jött össze a szükséges tőke hozzá a Kickstarteren. Régen még csak kémfilmekben láttunk ilyesmit, ma valóság, ráadásul a hangunkat is képes megváltoztatni, 13 eltérő módon. Mindössze 49 dollárral lehet belőle foglalni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.